Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A investicije i dalje čekamo...

Ovako se NE privlače ulagači koje tako željno iščekujemo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Joško Klisović u intervjuu za kazahstansku novinsku agenciju rekao je kako ne zna točno što bi u Hrvatskoj moglo biti zanimljivo tamošnjim ulagačima te kako za odgovor na takvo pitanje treba malo više vremena.

Pravu antireklamu za ulaganju u Hrvatsku napravio je u Kazahstanu zamjenik ministrice vanjskih poslova Joško Klisović. On je prilikom službenog posjeta hrvatskog gospodarskog izaslanstva toj zemlji kao voditelj posjete dao intervju za njihovu novinsku agenciju Kazinform.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Slika nije dostupna Još ima problema Osjeti se napredak: Bit će novih ulaganja i radnih mjesta

>> Pusić i Vrdoljak povodom Praznika rada: Teško je, trebamo dati sve od sebe

Na pitanje što to u Hrvatskoj može zaintrigirati kazahstanske ulagače, Klisović nije znao odgovor. 'Nažalost, ne mogu odgovoriti na to pitanje, jer mi treba više vremena da bih vam pribavio više informacija o širem području interesa za kazahstanske gospodarstvenike u Hrvatskoj', rekao je Klisović, a prenosi Poslovni dnevnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene