Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Todorić u Istri

Agro-laguna članica Vinistre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska vinarija Agro-laguna, koja djeluje u sklopu koncerna Agrokor, potpisom pristupnice postala je 119. članica Vinistre.

Početku te značajne suradnje prisustvovao je i sam Ivica Todorić koji je istaknuo kako Agrokor sve više ulaže u vinarstvo. U posljednje četiri godine taj se iznos popeo iznad milijardu kuna.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito

Ovaj sporazum smatra se povijesnim jer se od koncerna očekuje pomoć pri pozicioniranju istarskih vina na svjetskom tržištu. Todorića, koji je Istru istaknuo kao regiju s najbržim napretkom brendiranja svojih vina, upitali smo i kako napreduju pregovori sa slovenskim Mercatorom.

'Nama je sigurno jedan od značajnijih projekata i Mercator. Mislim da bi Mercator zajedno s našom grupom predstavljao, ja bi rekao, jedan ponos kompanija iz ove regije, jedan veliki uspjeh, ali isto tako ako taj projekt ne bude realiziran, mislim da Agrokor ima isto tako velikih, možda i većih projekata i Agrokor ide naprijed', poručuje šef Agrokora Ivica Todorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene