Anne-Cecile Pinel (Foto: Facebook)
Anne-Cecile Pinel (Foto: Facebook)

Na lubanji koju su lovci LD-a Srnjak iz Tounja našli u šumi u mjestu Tržić Tounjski, a za koju se sumnja da pripada ostacima nestale Francuskinje Anne-Cecile Pinel, primijećen je prijelom baze lubanje kod slušnog otvora, na desnoj sljepoočnici.


Na ženskom kosturu koji je otkriven u Tržiću Tounjskom primijećeni su tragovi ozljeda, točnije primijećen je prijelom baze lubanje kod slušnog otvora, na desnom sljepoočnom dijelu, doznaje Jutarnji list.

Vezani članci Jutro nakon šokantnog otkrića u Palovcu (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Državno odvjetništvo potvrdilo: Uhićena sestra nestale Jasmine, sumnja se da ju je ubila i njezino tijelo sakrila u škrinju Helena Dokozić (Foto: Screenshot, Nestali.hr) Policija potvrdila: Pronađena nestala 30-godišnja Helena Dokozić

Još nije službeno potvrđeno da ljudski ostaci pripadaju 23-godišnjoj Anne-Cecile Pinel, Francuskinji koja je nestala još 2014. godine tijekom posjeta festivalu Momento Demento.

Treba pričekati službeno utvrđivanje identiteta u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta na Šalati. Policija se zasad ograđuje od veze između pronađenog tijela i nestale djevojke, napominjući da se u ovom trenutku može govoriti o pretpostavkama, sve dok se identitet preminule osobe ne utvrdi analizom DNK-a.

Neslužbeno, prema predmetima pronađenima uz tijelo, čizmama i narukvici - ulaznici s festivala Memento Demento, a pogotovo slušnom aparatu koji je pronađen pokraj tijela, istražitelji su prilično sigurni da će ovo biti kraj potrage za studenticom arhitekture i urbanizma koja je zadnji put viđena 21. srpnja 2014. godine nekoliko kilometara dalje. Zbog problema sa sluhom ona je, naime, koristila slušne aparate.