Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Zagrebu

ZET-ov autobus udario u stup, ozlijeđeno 38 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći ZET-ovog autobusa u ponedjeljak ujutro na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste ozlijeđeno je 38 osoba, a prema prvim neslužbenim podacima nitko nije u životnoj opasnosti.

Većini ozlijeđenih, kako se doznaje po zagrebačkim bolnicama, pomoć je pružena u KBC-u Zagreb i Traumatološkoj klinici, dok je dio zbrinut u KB Dubrava i Merkur. Prema prvim neslužbenim podacima nitko nije u životnoj opasnosti, a iz bolnica se čekaju izvješća o vrstama ozljeda.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Svinje - 1 Policija na terenu Dvije prometne nesreće kod Zagreba: Svinje izazvale kaos kod Svete Helene, dio krana pao na cestu kod Svete Nedelje

VIDEO Stravičan trenutak uhvaćen kamerom - 'Kao da se dogodila nuklearna eksplozija'

Putnici su ozlijeđeni kada je ZET-ov autobus, pri pokušaju izbjegavanja sudara s automobilom na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste, udario u stup javne rasvjete.

ZET je priopćio da je, prema prvim informacijama, vozač autobusa na liniji 216 (Kvaternikov trg – Ivanja Reka) oko 8,20 sati pokušao izbjeći sudar s osobnim vozilom, koje se sa sporedne ceste uključivalo na Servisnu.

U zagrebačkoj policiji kažu da je očevid u tijeku i da će se više informacija o nesreći znati po njegovu završetku. Dodaju da je promet na mjestu nesreće normaliziran nešto prije 12 sati.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene