Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na tlu nema tragova pada

Za pilotom motornog zmaja počinje potraga iz zraka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 13 sati obustavljena je potraga na tlu za pilotom motornoga zmaja, a tijekom popodneva započet će potraga iz zraka.

'Tijekom popodneva započeti će i potraga iz zraka, a obustavljanje potrage na tlu ne znači da se ne nastavlja s određenim radnjama i akcijama koje bi dovele do pronalaska pilota', rečeno je iz glasnogovorništva karlovačke policije.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi

Dodao je kako detaljnom pretragom po mjestu događaja nisu pronađeni tragovi ni motorne letjelice ni njezinog pada. Karlovačka policija kontaktirala je policije susjednih zemalja te utvrdila kako nitko nije prijavio nestanak pilota motornog zmaja niti bilo kakve slične letjelice.

Policija je sinoć u 20:35 primila dojavu građana da je na šumskom području između Lemić brda i Kamenskoga pao motorni zmaj i po dojavi su se u potragu za pilotom i ostacima letjelice uključili karlovački policajci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, lokalnoga centra Državne uprave za zaštitu i spašavanje, karlovačke javne vatrogasne postrojbe te lovačkih udruga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene