Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrepčaninu ugrožen život

Vozilo udarilo u stijenu, vozač ispao kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Zagrepčanin (30) teško je ozlijeđen i prevežen u Klinički bolnički centar Split s ozljedama opasnim po život nakon što je vozeći Peugeot sinoć oko 20 sati sletio s autoceste A1kod čvora Vrpolje.

S njime su u snažnom metalik-sivom automobilu bila još trojica mladića iz Zagreba. Lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 28-godišnjak, dok je 26-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Slika nije dostupna Lužani: U prometnoj nesreći jedna osoba poginula

'Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 30-godišnji vozač, koji pri vožnji nije koristio sigurnosni pojas, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad upravljačem vozila i udario u zaštitnu metalnu ogradu središnjeg pojasa autoceste. Vozilo se odbilo i izletjelo izvan kolnika i udarilo u kameni zasjek od kojega se odbilo i vratilo se ponovno na kolnik. Ovom prilikom je kroz prozor vozila ispao vozač, a vozilo se zaustavilo na voznoj prometnoj traci', stoji u policijskom izvješću o uzrocima i okolnostima nesreće. (VLM Agencija)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene