Na 25. kilometru autoceste Karlovac - Zagreb jučer u 21.25 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač tegljača.


Peretpotavlja se da je do prometne nesreće došlo kada je vozač iz nepoznatog razloga izgubio nadzor nad vozilom te skrenuo na zaustavnu traku, probio zaštitinu žičanu ogradu i završio u polju, izvijestila je policija.  Tijekom slijetanja došlo je do prevrtanja kamiona koji se zaustavio tako da su kotači ostali u zarku, a vozač je ostao priklješten pod teretom. Čak dva sata nakon nesreće vatrogasci nisu uspjeli iz kabine izvući tijelo vozača.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Teška prometna nesreća u Vukovaru, poginula 34-godišnja vozačica Teška nesreća kod Trilja Teška nesreća blizu Trilja: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Očevidom je utvrđeno da je nesreću prouzročio 59-godišnji alkoholizirani vozač 'opel corse' iz Velike Gorice, koji je zbog neopreznog pretjecanja udario u kotač kamiona Hidroelektre. I corsa je sletjela s autoceste na travnatu površinu, ali je vozač ostao neozlijeđen.  (Mi.Dr./Hina)