Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta Karlovac - Zagreb

Pijan uzrokovao prevrtanje kamiona, poginuo vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 25. kilometru autoceste Karlovac - Zagreb jučer u 21.25 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač tegljača.

Peretpotavlja se da je do prometne nesreće došlo kada je vozač iz nepoznatog razloga izgubio nadzor nad vozilom te skrenuo na zaustavnu traku, probio zaštitinu žičanu ogradu i završio u polju, izvijestila je policija.  Tijekom slijetanja došlo je do prevrtanja kamiona koji se zaustavio tako da su kotači ostali u zarku, a vozač je ostao priklješten pod teretom. Čak dva sata nakon nesreće vatrogasci nisu uspjeli iz kabine izvući tijelo vozača.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Očevidom je utvrđeno da je nesreću prouzročio 59-godišnji alkoholizirani vozač 'opel corse' iz Velike Gorice, koji je zbog neopreznog pretjecanja udario u kotač kamiona Hidroelektre. I corsa je sletjela s autoceste na travnatu površinu, ali je vozač ostao neozlijeđen.  (Mi.Dr./Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene