Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vozač izgorio u zapaljenom automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru dvaju osobnih automobila kod Novske poginuo je vozač automobila belomanastirskih oznaka, dok je suvozačica u drugom automobilu austrijskih oznaka lakše ozlijeđena, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Sudar se dogodio na južnom traku 120. kilometra autoceste kada je vozilo austrijske registracije udarilo u zadnji dio automobila belomanastirskih oznaka, koji je odbačen na travnatu površinu i u odvodni kanal, gdje se zapalio i izgorio.

Pročitajte i ovo Profesorica kliničke psihologije Sanja Jusufbegović u Dnevnik Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nesreća kod Novske Tim za krizne intervencije u školi poginulih učenica: ''Cilj je spriječiti dugoročne nepovoljne reakcije djece'' Novi detalji nesreće kod Novske (Foto: Dnevnik.hr) Sudski vještak analizira Što se točno dogodilo na kobnom odmorištu kod Novske: ''Možda moramo tražiti razlog u nekoj subjektivnoj sferi vozača''

Glasnogovornik Policijske uprave sisačko-moslavačke Zvonko Smernić izjavio je da se identitet stradalog vozača još nije utvrđen.

Ozlijeđena suvozačica prebačena je u bolnicu u Novoj Gradiški.

Policija utvrđuje okolnosti nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene