Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nisu bili vezani

Pijani vozač autom udario u kameni zid, mladić (26) ispao iz vozila i poginuo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Srdjan Vrancic/Cropix
Nakon prometne nesreće na Krku kojoj su kumovali alkohol ali i nekorištenje sigurnosnog pojasa preminuo je 26-godišnjak.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu poslijepodne dogodila na području Malinske na otoku Krku smrtno je stradao 26-godišnjak. 

Kako je izvijestila policija, do nesreće je došlo oko 16.30 sati kada je 33-godišnji hrvatski državljanin u automobilu Ford riječkih registracija zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom na lokalnoj cesti 58089. Auto je udario u kameni zid, a od jačine udarca vozilo se zarotiralo te skliznulo s kolnika pri čemu je iz njega ispao suvozač. Radi se o 26-godišnjaku koji je s teškim ozljedama prevezen u KBC Rijeka gdje je nažalost i preminuo unatoč liječničkoj intervenciji. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Drugi pobjegao Pijan sjeo za volan i dao po gasu, sletio u kanal i prevrnuo se na krov: Ozlijeđeno trogodišnje dijete

Vozač je lakše ozlijeđen. 

Očevidom je utvrđeno kako ni vozač ni suvozač nisu bili vezani, a 33-godišnji vozač je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,87 promila. Stoga je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene