Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka je policija uhitila 35-godišnju Mirelu V. zbog sumnje da je u unajmljenom stanu u zagrebačkom naselju Sopot od ožujka do kraja kolovoza ove godine organizirala prostituciju.


"Zbog straha da nam netko ne napadne djecu ili da ne dođe do zaraze, skrivali smo djecu pred susjedima sa sedmog kata. Iz tog stana izlazili su sumnjivi muškarci. Neki od njih su masturbirali po hodnicima i dizalu gdje smo često nalazili i korištene kondome", ispričali su stanari zgrade u Sopotu.

Vezani članci Slika nije dostupna Prostitutka iz Dalmacije: 'Radila sam to zbog djece, a zbog njih sam i prestala' Slika nije dostupna Prostitucija u Dalmaciji: Traži se zatvor za mladu 'madam'

Tamo je naime, policija prekjučer uhitila Mirelu V. zbog sumnje da je u unajmljenom stanu organizirala prostituciju. Za Mirelu su radile dvije djevojke od 21 i 24 godine, i to tako da su susreti dogovarani oglasima koje je svodnica objavljivala u novinama.

Seksualne usluge djevojaka naplaćivala je 400 kuna za pola ili 600 za cijeli sat boravka mušterije s njima. Polovicu zarade zadržavala je za sebe, a kako smo saznali od susjeda, u posao je najvjerojatnije bio uključen i njezin dečko. 

Susjedi su ispričali da je cijela drama s razvratnim susjedima počela još prije dvije i pol godine kada su se doselili na sedmi kat zgrade. U početku je bilo više djevojaka i muškaraca koji su stalno ulazili i izlazili iz stana, dok su kasnije posao nastavile samo dvije djevojke.

"Znali smo po hodnicima susretati muškarce koji su masturbirali ne obazirući se na žene i djecu koji bi naišli. Posvuda smo nailazili na istrošene kondome, a ulazak u lift s nekim nepoznatim bio je noćna mora. Mirelin dečko izgleda zastrašujuće, a ima i pit-bulla, tako da se nismo usudili pozvati policiju", ispričali su stanari zgrade koji su, zbog vlastite sigurnosti, željeli ostati anonimni. Kako su dodali, laknulo im je što je svodnica uhićena, ali njezin dečko je ipak još na slobodi.