Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćen lopov 'specijaliziran' za BMW terence

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je na djelu 35-godišnjeg od ranije poznatog kradljivca automobila dok je u Ulici Zeleni dol pokušao s nepoznatim "partnerom" ukrasti skupocjeno terensko vozilo BMW X5.

Policija je jučer rano ujutro dobila dojavu da dvojica lopova pokušavaju ukrasti BMW. Vidjevši policijsku ophodnju, lopovi su pobjegli kroz obližnji park u zamračeni dio šumskog predjela, no policija je uspjela uhvatiti 35-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija kupila nove terence VIDEO Sad ste dobili svoje: Pogledajte kako je TV voditelj popljuvao 'nježne guze' Slika nije dostupna Nova afera s autima? Anonimna analiza za MUP: Naručili skuplje terence umjesto jeftinijih i istih vozila

Ispostavilo se da je riječ o osobi koja ima 72 kaznene prijave od čega je 51 zbog krađu automobila, uglavnom viših klasa kao što su WV passat, BMW i Mercedes.

U policiji sumnjaju da 35-godišnji R. K. stoji i iza nekih
prošlogodišnjih krađa automobila, posebice BMW-ovih terenaca X5. Lani ih je na zagrebačkom području ukradeno osam, a zabilježena su i četiri pokušaja.

Kod osumnjičenog je pronađena torbica sa sofisticiranim elektronskim uređajem i mikročipovima namijenjenima pokretanju BMW X5, a u njegovom automobilu i obiteljskoj kući veća količina elektronskih uređaja raznih modela i spojnih kablova namijenjenih otuđenju motornih vozila, više mobitela i SIM kartica, radio stanica kojom je slušao policiju, nešto streljiva i 300 grama eksploziva TNT.

Osumnjičeni je danas priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok se za njegovim nepoznatim "partnerom" traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene