Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Speed, ecstazy,marihuana..

Uhićeni Zagrepčanin i Vodičanin zbog proizvodnje i dilanja droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršenom krim-istragom 32-godišnjak iz Zagreba je osumnjičen za dva, a 29-godišnjak iz Vodica za jedno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa droga, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Tijekom istrage policijski službenici Odjela kriminaliteta droga su po nalogu istražnog suca u Šibeniku 23. ožujka pretražili obiteljske kuće u Vodicama, kojima se koristi osumnjičeni Vodičanin, gdje je pronađeno i oduzeto 12.6 grama 'speeda', 18 komada tableta 'ecstazya' i 26.6 grama zelene biljne materije izgleda karakterističnog za opojnu drogu marihuanu.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

>> U rezervoaru automobila otkriveno 37 kg marihuane, sedmero privedenih

Istragom je utvrđeno da je navedenu drogu Vodičanin kupio od Zagrepčanina, a radi daljnje prodaje. Očevidom na zemljišnoj parceli u Vodicama, kojom se koristi 32-godišnji Zagrepčanin, pronađeno je 297 grama zelene biljne materije izgleda karakterističnog za opojnu drogu marihuanu. Kako se kriminalističkim istraživanjem došlo do saznanja da je 29-godišnji Vodičanin u polju uz državnu cestu Vodice-Gaćeleze skrio opojnu drogu amfetamin, obavljen je očevid tijekom kojeg je pronađeno 300 komada tableta tzv. 'ecstazya'. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom  odvjetništvu u Šibeniku predani u Pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave šibensko-kninske, piše u priopćenju koje potpisuje načelnik Ivica Kostanić
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene