Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni pljačkaši recepcije hotela 'Jadran'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija uhitila je dvojicu hrvatskih državljana, 22-godišnjaka iz Pirovca i 28-godišnjaka iz Tisna, koji su 19. siječnja opljačkali recepciju hotela Jadran u Šibeniku i privela ih u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku.

Dok je jedan od počinitelja držao stražu, drugi je, maskiran, uz prijetnju nožem iz hotela Jadran ukrao 12.000 kuna nakon čega je udario djelatnika na recepciji, rekao je načelnik Brnko Peran, dodajući da su novac većinom potrošili na kupnju droge i provod.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Policija je utvrdila i da su dvojica mladića tijekom siječnja na
području Šibensko-kninske i Zadarske županije izvršili više krađa u ugostiteljskim objektima, ljekarnama i kućama, odakle su odnosili tehničku robu i lijekove s popisa opojnih droga, rečeno je na konferenciji.

Ukupna šteta od počinjenih krađa iznosi oko 120.000 kuna.
Načelnik Peran je na konferenciji za novinare zahvalio građanima Šibenika koji su dostavili policiji korisne informacije zahvaljujući kojima su razriješena kaznena djela koja su počinila dvojica razbojnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene