Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni napadači na svećenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je danas uhitila dvojicu mladića od 22 i 23 godine osumnjičenih za brutalni napad na svećenika Matu Hercega (60) u utorak kasno navečer u Krapinskim Toplicama, doznaje se od glasnogovornika Policijske uprave krapinsko-zagorske Roberta Pavića.

Maskirani su mladići napali župnika kada je izašao iz župnoga dvora udarajući ga rukama i metalnom šipkom - montiračem po glavi i tijelu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

Župnika su srušili na zemlju, jedan ga je razbojnik nastavio tuči, dok je drugi ušao u prizemlje župnoga dvora i iz komode ukrao plastičnu vrećicu u kojoj je bilo oko dvije tisuće kuna u kovanicama. 

Razbojnici su pobjegli, a pri bijegu su u obližnji potok bacili plastičnu vrećicu i montirač.

Mladići su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Župnik je teško ozlijeđen, ali mu život nije u opasnosti te je nakon pružene liječničke pomoći i pregleda pušten kući iz Opće bolnice u Zaboku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene