Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetljiv slučaj

Užas u BiH: Uhićena četiri policajca zbog seksualnog zlostavljanja 15-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri policajca Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona zbog sumnje da su počinili kazeno djelo seksualnog odnosa s nemoćnom osobom. Mediji pišu da je riječ o seksualnom zlostavljanju 15-godišnjakinje.

Pripadnici Federalne uprave policije u srijedu su, postupajući po nalogu Kantonalnog tužiteljstva Unsko-sanskog kantona, uhitili četvoricu policajaca Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona zbog sumnje da su počinili krivično djelo seksualnog odnosa s nemoćnom osobom.

S obzirom na to da je riječ o vrlo složenom i osjetljivom slučaju, sve podatke u vezi s njim pružit će Kantonalno tužiteljstvo Unsko-sanskog kantona, pod čijim je nadzorom i provedena predmetna istraga, prenosi Avaz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Budite oprezni! Sve više lažnih policajaca i inkasatora: Prava policija građanima uputila važno upozorenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVIĐENA KRAĐA Filmska pljačka u Beogradu: Lažni policajci upali u stan, vezali brata i sestru te odnijeli 100.000 eura

Pomoć tokom današnjih aktivnosti pripadnicima Federalne uprave policije pružilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. Prema pisanju Avaza, policajci su seksualno zlostavljali 15-godišnju djevojčicu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene