Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kao u filmu

Udarila ga bocom po glavi, zalila pivom i uzela novac, a njezin pomoćnik iskoristio situaciju i ukrao mu bankovnu karticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičena žena fizički je napala muškarca udarivši ga staklenom bocom, zatim je prolila pivu po njemu i ukrala mu 16.500 kuna, dok je osumnjičeni muškarac oštećenom uzeo bankovnu karticu. Također, kasnije ovog mjeseca, osumnjičeni je u trgovini ukrao mesnate i suhimesnate proizvode u iznosu od 18.000 kuna.

Početkom lipnja 35-godišnjakinja i 54-godišnjak u parku na Trešnjevci u Zagrebu počinili su niz kaznenih djela. Naime, 35-godišnjakinja je 43-godišnjaka udarila staklenom bocom u predjelu glave, prolila ga pivom i iskoristivši njegovo stanje u trenutku, iz okopojasne torbice, otuđila 16.500 kuna, a ostatak stvari razbacala po tlu.

Zatim je osumnjičeni 54-godišnjak uzeo novčanik s tla i otuđio žrtvi bankovnu karticu s kojom je u sedam navrata kupovao razne proizvode po trgovinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZ MINUTE U MINUTU Danas opet manje od 100 novozaraženih, preminulo šest osoba: U jednoj županiji zbog svadbe raste broj novih slučajeva

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Hrvatsku došao raditi Dirljiv oproštaj od srednjoškolca iz BiH koji se utopio u Istri: "Kao da je sve stalo, mirno nam spavaj"

''Za vrijeme događaja u parku oštećeni je putem svoga mobilnog telefona pokušao zatražiti intervenciju policije što mu osumnjičeni nije dozvoljavao da bi mu u konačnici i razbio mobitel u cijelosti'', izvijestili su iz PU zagrebačke.

Osim ovog događaja, sumnja se da je 54-godišnjak sredinom lipnja, također na području Trešnjevke, ušao u jedno trgovinu i uzeo više komada mesnatih i suhomesnatih proizvoda koje nije platio. Ukupna materijalna šteta iznosi 18.000 kuna.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene