Splitska policija
Splitska policija Foto: Milan Sabic/Pixsell

Osumnjičena žena fizički je napala muškarca udarivši ga staklenom bocom, zatim je prolila pivu po njemu i ukrala mu 16.500 kuna, dok je osumnjičeni muškarac oštećenom uzeo bankovnu karticu. Također, kasnije ovog mjeseca, osumnjičeni je u trgovini ukrao mesnate i suhimesnate proizvode u iznosu od 18.000 kuna.


Početkom lipnja 35-godišnjakinja i 54-godišnjak u parku na Trešnjevci u Zagrebu počinili su niz kaznenih djela. Naime, 35-godišnjakinja je 43-godišnjaka udarila staklenom bocom u predjelu glave, prolila ga pivom i iskoristivši njegovo stanje u trenutku, iz okopojasne torbice, otuđila 16.500 kuna, a ostatak stvari razbacala po tlu.

Zatim je osumnjičeni 54-godišnjak uzeo novčanik s tla i otuđio žrtvi bankovnu karticu s kojom je u sedam navrata kupovao razne proizvode po trgovinama.

Koronavirus, ilustracija Danas opet manje od 100 novozaraženih, preminulo šest osoba: U jednoj županiji zbog svadbe raste broj novih slučajeva

Policija, ilustracija Dirljiv oproštaj od srednjoškolca iz BiH koji se utopio u Istri: "Kao da je sve stalo, mirno nam spavaj"

''Za vrijeme događaja u parku oštećeni je putem svoga mobilnog telefona pokušao zatražiti intervenciju policije što mu osumnjičeni nije dozvoljavao da bi mu u konačnici i razbio mobitel u cijelosti'', izvijestili su iz PU zagrebačke.

Osim ovog događaja, sumnja se da je 54-godišnjak sredinom lipnja, također na području Trešnjevke, ušao u jedno trgovinu i uzeo više komada mesnatih i suhomesnatih proizvoda koje nije platio. Ukupna materijalna šteta iznosi 18.000 kuna.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku.