Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Hrvatsku došao raditi

Dirljiv oproštaj od srednjoškolca iz BiH koji se utopio u Istri: "Kao da je sve stalo, mirno nam spavaj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija u subotu je iz vode na Stazi sedam slapova izvukla tijelo 18-godišnjaka iz BiH.

Mladić se poskliznuo i pao u vodu, a njegovo je tijelo ronioci su pronašli nakon tri sata potrage.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati Slika nije dostupna prikrili ubojstvo? Misteriozna smrt mladića u BiH, policija uhitila njegovu bivšu djevojku. Otac poručio: "Ovo čekamo već 1955 dana"

''Obavljenim očevidom i provedenim izvidima utvrđeno je kako se mladić pokušavao popeti na stijenu ispod razine vode dok je stajao u rijeci Mirni te se pritom poskliznuo i pao u vodu'', objavila je PU istarska.

Riječ je o mladiću s adresom u mjestu Počulica Vitez. Na Stazi sedam slapova mladić je bio u društvu starijeg brata s kojim je u Istru došao u potrazi za poslom. Bio je neplivač.

"Danas...tiho, pretiho u školi. Čuje se samo poneki glas ili odzvanja nečiji korak. Niko ni riječ da prozbori. Svi u šoku i nevjerici, ne želeći da se pomirimo s činjenicom da smo izgubili još jedan mladi život. Našeg učenika. Kažemo našeg, jer bez obzira bili vi dio naše zajednice ili ne vi ćete uvijek ostati naši. Kada smo saznali za tvoju smrt, kao da je sve stalo. Osim tuge. Osim suza. Opraštamo se od tebe. Molimo za tvoju majku, da preživi sve ovo. Mirno nam spavaj, i neka te prođu sve boli. Uvijek ćeš ostati u srcima svojih profesora, razrednice i drugara iz III-V", objavili su na Facebooku Mješovite srednje škole Vitez, prenosi Dnevni avaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene