Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Latinu

Ubojstvo kod Plaškog: Pobjegao osumnjičeni mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija izvijestila je danas da je povela potjeru za 19-godišnjakom iz Pothuma Plaščanskog u okviru istrage ubojstva 88-godišnje starice iz Latina kod Plaškog 3. srpnja.

U priopćenju se ne navodi je li mladić osumnjičen za ubojstvo, već samo da je danas po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Karlovcu, u 'predmetu ubojstva 88-godišnjakinje', trebala biti obavljena premetačina kuće u Pothumu Plaščanskom kojom se mladić koristi. Prije dolaska policije on je pobjegao zajedno s 25-godišnjakom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj prvi put Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali Policijska potjera u Zagrebu Kriminala je sve više Filmska potjera u Zagrebu razotkrila veliki problem, prometni stručnjak: "Trebalo bi promijeniti zakone jer su oni zastarjeli"

Budući da njegovo hvatanje u više navrata nije uspjelo, organizirana je potraga i pretraga terena, a policajac iz Ogulina, kako piše u policijskom priopćenju, 'ispalio je u zrak iz službenog vatrenog oružja nekoliko hitaca kako bi usmjerio potjeru'. U današnjem priopćenju policija još navodi da je mladić trebao biti uhićen i 14. travnja ove godine po nalogu Prekršajnog suda u Ogulinu jer je, kako piše, 'izbjegavao kaznenu i prekršajnu odgovornost'. I tada je policiji pobjegao te nije stao ni kad je policija ispalila hitac u zrak.

Neimenovana starica iz Latina kod Plaškog umrla je 3. srpnja nasilnom smrću, izvijestila je policija dan poslije, nakon obdukcije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene