Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Lici

Na livadi upucao susjeda s kojim se godinama svađao oko zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Aleksinica pored Perušića jutros se dogodilo ubojstvo.

Radi se o dvojici susjeda koji su se, kako doznajemo s terena, godinama svađali oko zemlje. Susjedi su ispričali da je ubijeni, inače hrvatski branitelj, imao puno zemlje. Do posljednjeg sukoba došlo je jutros kada se osumnjičeni vraćao automobilom iz kafića. Sreo je susjeda na livadi i tamo ga upucao puškom.

Pročitajte i ovo Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno" Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Iza ubijenog susjeda ostale su supruga i malodobna kćer.

'Oba sam dobro poznavao. Stalno su se svađali. Mi zovemo Papa pokojnoga. Kako je Papa dugo vremena pio i nije mislio o sebi i obrađivao zemlju, ovi su se svi uvalili u zemlju. Papa se ostavio pića i pušenja i uhvatio se posla i rada, tražio je svoje, jer su oni ušli u njegovo, po mome', rekao je susjed, Milan Zupan.

>> Ubojica iz Belišća bivšu ženu 'opsjedao, tukao i maltretirao'

Ličko-senjska Policijska uprava (PU) izvijestila je samo da je oko 11 sati primila dojavu da je u Aleksinici počinjeno ubojstvo. Izvijestili su da je ubijen muškarac iz vatrenog oružja ubijen te da je počinitelj uhićen.

Ubojstvo se dogodilo na livadi u zaseoku Kučani, a tijelo ubijenog muškarca bit će prevezeno na obdukciju. Očevid je završio, a daljnji izvidi i dokazne radnje traju, rekao je zamjenik karlovačke županijske državne odvjetnice Zdravko Car, koji je vodio očevid.

'Imamo osumnjičenika A.Č. u vezi s kojim se provode dokazne radnje ubojstva muškarca I.K. iz vatrenog oružja', kazao je Car uz napomenu da će javnost naknadno biti obaviještena o 'svim državno-odvjetničkim odlukama'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene