Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažu susjedi

Ubojica iz Belišća bivšu ženu 'opsjedao, tukao i maltretirao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna nesreća dogodila se sinoć u Belišću. 57-godišnji muškarac teško je ranio bivšu ženu te ubio njezine brata i sestru. Muškarac je uhićen, a u trenutku ubojstva u kući je navodno bila i malodobna kći ubojičine bivše žene.

Tužno jutro u slavonskom Belišću. Oko obiteljske kuće policijska vrpca, na nogostupu ispred kuće dokaz sinoćnje tragedije. 'Nije u redu. Eto sad ovi ljudi poginuli bezveze. Ja nisam ništa znala, ja živim sama, navečer se zaključam i šta...', priča jedna mještanka.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

>> Ljubomorni muž ranio bivšu suprugu i ubio joj brata i sestru

U krvavom pohodu na kuću svoje bivše žene, 57-godišnji muškarac ubio je njezine brata i sestru, a nju ranio. 'Osoba koju dovodimo u vezu s ovim događajem smo uhitili i nalazi se na kriminalističkom istraživanju', rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta.

Prema riječima susjeda, osumnjičeni muškarac je bivšu ženu opsjedao, tukao i maltretirao. Njegovu nišanu uspjela je izmaknuti. Pomoć joj je pružena u osječkom KBC-u. Život joj više nije ugrožen.

Upravo zbog ovakvih događaja policija godinama provodi akciju 'Manje oružja, manje tragedija', uz poziv svima da predaju vatreno oružje. 'Ako osoba sama dojavi, policija će doći na mjesto, u dom, preuzeti oružje, ali nemojte donositi oružje u policiju, već dojavite policiji koja će doći u građanskom odijelu, civilnoj odjeći i preuzeti takve eksplozivne naprave', rekao je glasnogovornik Ćaleta.

I upravo će tako biti spašen nečiji život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene