Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

U sudaru poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 noćas oko 23,50 satio došlo je do sudara u kojem su sudjelovala tri automobila i u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

Na sedmom kilometru autoceste iz smjera Zagreba, 47-godišnji vozač automobila Citroen C5 pulskih registracijskih oznaka, koji je u krvi imao 1,61 promil alkohola, naletio je na stražnji dio automobila Nissan Sunnyja kojim je upravljala 43-godišnja vozačica. 

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Od siline udarca Nissan se odbio u metalnu zaštitnu ogradu te se zaustavio na suprotnj prometnoj traci. Citroen se prevrnuo na bok, nastavio kliziti te se ponovo vratio na kotače. U nesreći je smrtno stadala vozačica Nissana, dok je vozaču Citroena pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je ustanovljeno da je lakše ozlijeđen. Zbog nesreće je promet na navedenoj dionici bio obustavljen od 0,21 do 4,52 sata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene