Mercedes uništen u sudaru (Foto: Požega.eu)
Mercedes uništen u sudaru (Foto: Požega.eu) Foto: Požega.eu

Na državnoj cesti Pleternica-Batrina kod sela Komorica sudarili su se osobno vozilo i kombi nešto prije 11 sati, a u sudaru je ozlijeđeno četvero djece i jedna odrasla osoba. Prema neslužbenim informacijama svi su lakše ozlijeđeni.


Svi ozlijeđeni prevezeni su kolima hitne pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega. 

Vezani članci Sudar ''Gledaj kud voziš!'' Gologuze pozirale pored ceste, sudar je bio samo pitanje vremena U sudaru sa šleperom kod Zaprešića poginuo vozač automobila - 6 Objavljeni detalji teške nesreće kod Zaprešića: Mladić automobilom prešao u suprotnu traku i udario u kamion

Nesreća se dogodila nešto prije 11 sati kada se osobni automobil Mercedes ML stranih registracija kretao smjerom iz Pleternice prema Batrini, baš kao i kombi VW požeških registarskih oznaka.

Prema nelsužbenim informacijama do sudara je došlo prilikom pretjecanja, nakon čega je Mercedes odbačen u kanal pored ceste. Portal Požega.eu piše da su se u Mercedesu nalazile dvije odrasle osobe i četvero djece, a njihove ozljede ublažili su zračni jastuci.

Na tom dijelu ceste su u posljednje vrijeme učestale prometne nesreće, uključujući i sa smrtnom posljedicom, piše Požega.eu.