Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kobno pretjecanje

U sudaru kod Pleternice ozlijeđeno četvero djece

Mercedes uništen u sudaru (Foto: Požega.eu)
Mercedes uništen u sudaru (Foto: Požega.eu) Foto: Požega.eu
Na državnoj cesti Pleternica-Batrina kod sela Komorica sudarili su se osobno vozilo i kombi nešto prije 11 sati, a u sudaru je ozlijeđeno četvero djece i jedna odrasla osoba. Prema neslužbenim informacijama svi su lakše ozlijeđeni.

Svi ozlijeđeni prevezeni su kolima hitne pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega. 

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru POSLJEDICE NEPOŠTIVANJA PROPISA Teška nesreća u Međimurju: Sedam osoba završilo u bolnici nakon sudara

Nesreća se dogodila nešto prije 11 sati kada se osobni automobil Mercedes ML stranih registracija kretao smjerom iz Pleternice prema Batrini, baš kao i kombi VW požeških registarskih oznaka.

Prema nelsužbenim informacijama do sudara je došlo prilikom pretjecanja, nakon čega je Mercedes odbačen u kanal pored ceste. Portal Požega.eu piše da su se u Mercedesu nalazile dvije odrasle osobe i četvero djece, a njihove ozljede ublažili su zračni jastuci.

Na tom dijelu ceste su u posljednje vrijeme učestale prometne nesreće, uključujući i sa smrtnom posljedicom, piše Požega.eu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene