Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđeno i dijete

Crni vikend na cestama: U Vrbovcu u slijetanju s ceste poginuo mladić, u Sisku se žena bori za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u Sisku teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila je 39-godišnja žena, a još su tri osobe ozlijeđene, među kojima i dijete.

U subotu u 18:30 u Novom Selu Palanječkom u Sisku dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je više osoba teško ozlijeđeno, a jedna je životno ugrožena.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece Ilustracija krim istraživanje Teška nesreća: U naletu vozila jedna osoba poginula, vozač uhićen

Nesreća se dogodila kada je 25-godišnja iz Popovače, pod utjecajem alkohola od 1,77 promila, vozilom prešao u suprotnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Vozilom iz suprotnog smjera je upravljala 39-godišnjakinja, a u vozilu su se kao putnici nalazili 73-godišnjakinja, 68-godišnjakinja i 6-godišnje dijete.

Sudionici nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede, a 39-godišnjoj vozačici teške tjelesne ozljede opasne za život.

Protiv 25-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Sletjeli s ceste u Vrbovcu

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu oko ponoći i u Vrbovcu. Zagrebačka je policija izvijestila da je oko 23:50 u naselju Fuka 21-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila u zavoju automobilom izletio s kolnika na meki teren i vozilom naletio na stablo.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji suvozač, dok je liječnička pomoć vozaču pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene