Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teška noć na cestama

FOTO U strašnoj prometnoj nesreći poginula djevojka (18), ozlijeđeni tinejdžeri: Stradao i muškarac u Čakovcu

U sudaru u blizini Požege jedna je osoba poginula, vozači su lakše ozlijeđeni, kao i troje putnika iz oba auta. Nažalost, jedan je život ugašen i u prometnoj nesreći kod Čakovca.

U strašnoj prometnoj nesreći u subotu oko 23:15 između mjesta Požega i Mihaljevci život je izgubila 18-godišnja djevojka. Policija javlja kako je 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke Opel požeških registarskih oznaka prebrzo ušao u zavoj i  izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao u suprotnu prometnu traku.

Pročitajte i ovo Vrijeme oblaci Crveni meteoalarm Olujni vjetar stvara probleme: Zatvoren Paški most i dio A1, ne voze trajekti i katamarani, za dio Hrvatske upaljen crveni alarm

Na njega je tada prednjim dijelom naletio osobni automobil marke Volkswagen požeških registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći oba vozača lakše su ozlijeđena, kao i 21-godišnja putnica iz Volkswagena i putnici iz Opela starosti 15 i 17 godina. No, nažalost, 18-godišnja putnica iz Opela od posljedica ozljeda preminula je u kolima Hitne pomoći.

Prometna nesreća kod Požege Prometna nesreća kod Požege - 1 Foto: Požega.eu

Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 "Ne možeš mi to pisati" Detalji o ubojstvu studentice Mihaele: "On kao policajac može 24 sata nositi oružje, ali ne smije se igrati s njim"

Tragedija i kod Čakovca

U noći na nedjelju kod podvožnjaka u Sajmišnoj ulici u Čakovcu također se dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula muška osoba.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, predsjednik RH Posjet hrvatskoj zajednici Milanović iz SAD-a odgovorio Vučiću: "Bar nas nije optužio da smo kao Putin, to valjda zato jer on želi biti kao Putin"

– Došlo je do slijetanja osobnog vozila van kolnika i udara u metalnu zaštitnu ogradu. Tom prilikom je za sada nepoznata muška osoba, vozač, preminula na mjestu nesreće", javila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene