Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretrčavao kolnik

U nesreći na autocesti poginuo Splićanin koji je u Beogradu bio uhićen zbog nereda na stadionu Partizana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je poginuo dok je jučer u 5 ujutro prelazio kolnik na autocesti A3 jedan je od splitskih huligana koji su zbog nereda ne utakmici Crvene zvezde i Partizana bio u beogradskom zatvoru.

U teškoj nesreći koja se jučer ujutro dogodila na autocesti A3 Bregana – Lipovac kraj Ivanić-Grada, kako neslužbeno doznajemo, poginuo je Ante Firić, jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali kaos u Beogradu na utakmici Crvene zvezde i Partizana.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Zagrebačka policija izvijestila je da je jučer oko 5 sati na autocesti A3, prelazeći kolnik autoceste u prometnoj nesreći, smrtno stradao 27-godišnjak.

Firić je u beogradskom sukobu teško ozlijeđen, imao je nagnječenje mozga, kontuzije glave i ozljedu šake.

Kažnjen je s pola godine zatvora uz petogodišnji izgon, a nakon isteka kazne iz beogradskog se zatvora vratio u Hrvatsku.

Podsjetimo, zbog tučnjave i nereda na utakmici Partizan – Crvena zvezda 13. prosinca prošle godine uhićeno je 26 osoba. Među uhićenima bila su i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene