Splićani su priznali krivnju za izazivanje nereda na utakmici Partizan - Crvena zvezda u zamjenu za blaže kazne. Još se s tužiteljima nije dogovorio samo Damir Tovarović. Nakon što odluže kaznu, dobit će zabranu ulaska u Srbiju na idućih pet godina.

Galerija


Splićani osumnjičeni za izazivanje nereda na derbiju Partizan - Crvena zvezda dogovorili su se s Višim tužiteljstvom u Beogradu i osuđeni su na kazne zatvora od četiri do šest mjeseci, saznaje Blic. Sporazum nije potpisao još samo Damir Tovarović, koji i dalje pregovara s tužiteljstvom.

Vezani članci Škola u Beogradu, ilustracija Poslali dijete na nastavu iako su čekali rezultat njegova testa: Slijedi prijava protiv oca i majke, zdravstvene djelatnice Slika nije dostupna Muškarac izvadio pištolj na terasi kafića, nastao totalni kaos: "Tko je dirao moju ženu!"

Oni će kaznu izdržavati u Srbiji, a odredit će im se i mjera zabrane ulaska u Srbiju u idućih pet godina. "To je najbrži i najjeftiniji način okončanja kaznenog postupka", rekao je odvjetnik Đorđe Kalanj, koji zastupa trojicu od šestorice optuženih.

Kako je prije nekoliko dana objavila beogradska Politika, uhićeni Hrvati priznali su djelo koje im se stavljalo na teret u zamjenu za blaže kazne. Naime, za kazneno djelo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi predviđena je kazna zatvora do 12 godina.

Podsjetimo, zbog tučnjave i nereda na utakmici Partizan - Crvena zvezda 13. prosinca uhićeno je 26 osoba. Među uhićenima bila su i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. Uhićeni su državljani Hrvatske Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović.