Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plin curio kroz kanalizaciju

U eksploziji plina teško opečena žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kući u Nedelišću noćas je eksplodirao plin koji je curio kroz kanalizaciju, pri čemu je teško opečena žena, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

U eksploziji je međimurski Županijski centar 112 u Čakovcu izvijestila kćerka opečene žene, a policijskim izvidom utvrđeno je da je eksplodirao plin koji je u kuću dospio kroz kanalizaciju.

Ekipa Međimurje-plina je, nakon provjere koncentracije plina u kanalizaciji, zatvorila plin u ulici Vladimira Nazora te obavila kontrolu koncentracije plina u okolnim kućama. Provjetreni su kanalizacija i vodovodni šahtovi jer je i tamo bilo plina.

Lociranje mjesta curenja plina i sanacija kvara obavit će se tijekom prijepodneva.

Eksplozija plina u kući u ulici Vladimira Nazora izbacila je iz ležišta vrata od kupaonice u prizemlju i vrata od kupaonice na katu. Žena koja je bila u kupaonici zadobila je teške tjelesne ozljede - opekotine drugog i trećeg stupnja, navodi se u priopćenju Državne uprave za zaštitu i spašavanje. (Hina)

Pročitajte i ovo Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi Eksplozija u Đelekovcu - 1 obitelj ostala bez krova nad glavom "Sreća u svemu da su svi ostali živi": Gotov očevid eksplozije u Đelekovcu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene