Ljubica Sorić (Foto: Dnevnik.hr)
Ljubica Sorić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras gledateljima donosi priču o nestanku Ljubice Filipović.


Na Božić 2009. godine u kući Filipovićevih u okolici Okučana za obiteljskim stolom jedno mjesto ostalo je prazno. Obitelj i prijatelji koji su s nestrpljenjem iščekivali 36-godišnju Ljubicu da dođe iz Zadra nisu mogli naći odgovor na pitanje iz kojeg razloga im se Ljubica nekoliko dana ne bi javila niti pojavila na jednom od obiteljskih druženjima do kojih je cijela obitelj držala.

Vezani članci Tragovi (Foto: Petar Begović) Bend Tragovi oduševljava novom baladom "Srce na dlanu" Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 9 Ekskluzivne snimke slavonskog mesara: Ubojica jezivog nadimka šest dana živio s truplom

Suprug i poznanici iz Zadra također nisu imali nikakvih konkretnih informacija gdje bi se nestala Ljubica mogla nalaziti. Iako su sve verzije detaljno provjeravane, istražitelji nisu imali nikakav konkretan trag koji bi ih doveo do nestale Ljubice.

Prolazili su dani bez odgovora, a istražitelji su onda odlučili još jednom detaljno obaviti razgovore s njezinim suprugom, rodbinom, prijateljima i susjedima. Suprugova briga za Ljubicu na prvi je pogled izgledala kao znak velike pažnje i privrženosti, no kako su istražitelji, ali i njezini bližnji vrtjeli film unatrag pitali su se stoji li iza tolike brige ipak neka druga emocija. "Suprug nestale Ljubice Filipović je govorio da je volio nestalu, da je prepisao mirovinu, životno osiguranje, oženio se dva mjeseca pred nestanak", prisjeća se viši policijski inspektor Ivica Dučić.

Večerašnji Tragovi donose ispovijesti Ljubičine obitelji i bližnjih, stanodavca kod kojeg je nestala živjela, a ispovijesti o tijeku istraživanja dat će policijski službenici i kriminalistički tehničari koji su radili na slučaju.

Ne propustite 'Tragove' koji donose detalje potresne priče iz Zadra koja je šokirala naciju, večeras nakon serije 'Na granici' na Novoj TV!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju