Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOVRŠENO KRIM ISTRAŽIVANJE

Trogirska policija uhitila muškarca zbog sumnje da je podmetnuo više požara

Fotografije s požarišta kod Trogira - 4
Fotografije s požarišta kod Trogira - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Trogirska policija je uhitila 45-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči da je u četvrtak podmetnuo nekoliko požara.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog postojanja osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, objavila je trogirska policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POSJET DIVULJAMA Plenković o Milanovićevom prijedlogu: "Ako bude i predsjednik Vrhovnog suda porijeklom s Hvara, s mog zavičajnog kuta to je pjesma"

Policajci su dan ranije, 5.kolovoza u 1:25 sati zaprimili dojavu da se između mjesta Rastovac i MItla vidi nekoliko požara.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci i policijski službenici te je utvrđeno da su požari izbili zapadno od ceste Rastovac-Mitlo, predio Pržine.

Na mjestu događaja obavljen je očevid te je utvrđeno da su požari namjerno izazvani i započelo je kriminalističko istraživanje. U 19 sati policijski službenici su pronašli i uhitili muškarca koji se dovodio u svezu s požarima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i danas je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzoniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene