Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća na Pagu

Sudarili se gumeni gliser i jet-ski, poginula jedna osoba

Policijski brod
Policijski brod Foto: Policijska uprava zadarska
Jedna je osoba poginula u nesreći na području Kolana.

U petak oko 18 sati na području Kolana na Pagu na udaljenosti oko 500 metara od plaže Sv. Duh, dogodila se nesreća na moru u kojoj su sudjelovala dva plovila, gumeni gliser i jet-ski.

Uslijed nesreće ozljede su zadobili 45-godišnji vozač i 36-godišnji putnik sa jet-skija. Na obali u blizini mjesta događaja pružena im je liječnička pomoć, nakon čega su prevezeni kolima Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zadar.

Policijska uprava zadarska je tijekom noći zaprimila obavijest Opće bolnice da je 45-godišnji državljanin Slovenije preminuo, dok je 36-godišnji državljanin Slovenije, kojem su utvrđene teške tjelesne ozljede, zadržan na daljnjem liječenju.

Pročitajte i ovo Muškarac kojeg policija sumnjiči za napad Kraj potrage Uhićen je muškarac koji je šipkom udario ženu i zatim je silovao

Policijski službenici su na oba plovila proveli očevid te je sinoć u prostorije policije dovedena jedna muška osoba nad kojem je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela "Ugrožavanje posebnih vrsta prometa".

Policija je o događaju izvijestila nadležnu Lučku kapetaniju te nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene