Očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl
Očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći na ponedjeljak dogodila u Dubrovniku poginuo je vozač mopeda, javlja policija.


U noći na ponedjeljak, nešto iz ponoći, na predjelu Batahovine u Dubrovniku došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba. Jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Vezani članci Mislav Čavajda (Foto: PR) Mislav Čavajda oglasio se iz bolnice: "Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Hvala vam svima na brizi" Na predjelu Ploča dvije osobe propucale vozača taksija (Foto: Pixsell,Grgo Jelavic) - 6 Opsadno stanje: Policajci naoružani dugim cijevima traže napadače koji su pucali u taksista

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. 19-godišnji vozač mopeda poginuo je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.

Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige. Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Malonogometni klub Square iz Dubrovnika objavio je na svojem Facebooku da je u teškoj nesreći poginuo mladi igrač Andro Zarač. Kako su napisali, on se vraćao s malonogometnog turnira.