Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Teška nesreća kod Karlovca, poginula starica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru jednog teretnog i dvaju osobnih vozila jutros u 9,14 sati na karlovačkom raskrižju Riječke i Baščinske ceste poginula je 77-godišnjakinja iz Lasinjskog Sjeničaka.

Očevidom je utvrđeno da je kriv vozač kamiona ogulinske registracije, jer je, kršeći propise o sigurnosti prometa, pokušao s desne strane zaobići zaustavljeno vozilo karlovačkih oznaka s dvoje putnika, ali je udario u njih i zatim ih gurnuo pod nailazeće osobno vozilo iz suprotnog smjera, rekao je istražni sudac Mladen Kosijer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slijedi očevid Užas u Sisku: U požaru stana poginula jedna osoba Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Tragedija na državnoj cesti: Poginula suvozačica nakon naleta auta iz suprotnog smjera

Putnica iz zaustavljenog vozila zadobila je teške ozljede od kojih je na putu u karlovačku bolnicu umrla, a vozač je lakše ozlijeđen. Ostali sudionici nesreće nisu ozlijeđeni.

Sudac Kosijer rekao je da je naložio tehnički pregled kamiona i
vađenje krvi vozača, te o tim nalazima ovisi hoće li vozač odgovarati za izazivanje prometne nesreće iz nehaja, za što je predviđena ili novčana kazna ili zatvorska kazna do tri godine, ili za teži oblik sa zatvorskom kaznom do maksimalno deset godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene