Prometna nesreća kod Šibenika (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Prometna nesreća kod Šibenika (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Vozač cisterne skrivio je tešku nesreću kod Šibenika. U nesreći je smrtno stradao 70-godišnjak, a dvoje je djece prebačeno u splitsku bolnicu.


U subotu oko 16 sati dogodila se teška prometna nesreća na državnoj cesti Šibenik – Drniš kod Tromilje. U sudaru kamiona cisterne i osobnog automobila smrtno je stradao muškarac (70) iz Pakova sela, koji je bio na mjestu suvozača u osobnom automobilu.

Vezani članci Poginuo motociklist (Foto: Pozega.eu) Prometna nesreća kod Požege: Zabio se u kamion i poginuo na mjestu, auto smrskan do neprepoznatljivosti Prometna nesreća u Bektežu (Foto: Požega.eu) - 1 Teška prometna nesreća kod Kutjeva: U frontalnom sudaru ozlijeđeno i dijete, troje ljudi prevezeno u bolnicu

Vozačica osobnog automobila (40) zadobila je teške ozlijede, zbrinuta je u šibenskoj bolnici i izvan je životne opasnosti. U nesreći je ozlijeđeno dvoje djece koji su zbog teških ozlijeda hitno prebačeni u KB Firule u Splitu.

Nakon obavljenog policijskog očevida utvrđeno je da nesreću skrivio 40-godišnji vozač cisterne za plin, koji nije poštovao propisanu razdaljinu između vozila te je prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 40-godišnja vozačica.