Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar s osobnim automobilom

Tešku nesreću kod Šibenika skrivio vozač cisterne: Poginuo muškarac, dvoje djece hitno prevezeno u splitsku bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač cisterne skrivio je tešku nesreću kod Šibenika. U nesreći je smrtno stradao 70-godišnjak, a dvoje je djece prebačeno u splitsku bolnicu.

U subotu oko 16 sati dogodila se teška prometna nesreća na državnoj cesti Šibenik – Drniš kod Tromilje. U sudaru kamiona cisterne i osobnog automobila smrtno je stradao muškarac (70) iz Pakova sela, koji je bio na mjestu suvozača u osobnom automobilu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Vozačica osobnog automobila (40) zadobila je teške ozlijede, zbrinuta je u šibenskoj bolnici i izvan je životne opasnosti. U nesreći je ozlijeđeno dvoje djece koji su zbog teških ozlijeda hitno prebačeni u KB Firule u Splitu.

Nakon obavljenog policijskog očevida utvrđeno je da nesreću skrivio 40-godišnji vozač cisterne za plin, koji nije poštovao propisanu razdaljinu između vozila te je prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 40-godišnja vozačica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene