Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dorh najavio žalbu

Talijanu koji je snimao golu djecu u kampu određena jamčevina od 120 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli je ispitan 45-godišnji Talijan koji je mobitelom snimao golu djecu u jednom turističkom naselju u Rovinju. Određen mu je istražni zatvor uz jamčevinu, a na to će reagirati pulsko državno odvjetništvo.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 46-godišnjeg Talijana. On je u subotu u jednom kampu na području Rovinja neovlašteno i kriomice snimao i slikao gola tijela nepoznate djece mlađe od 18 godina te je fotografije i snimke pohranjivao u memoriju mobilnog uređaja.

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije Slika nije dostupna Podnesene kaznene prijave U kratkom roku uhvaćena čak tri pedofila: Objavljeni gnjusni detalji događaja s Krka i iz Istre

Sucu istrage Županijskog suda u Puli podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i odredio mogućnost zamjene istražnog zatvora za jamstvo u iznosu od 120.000 kuna.

Istodobno, nije prihvatio prijedlog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

"Općinsko državno odvjetništvo u Puli podnijet će izvanraspravnom vijeću Županijskog suda u Puli žalbu protiv rješenja zbog neprihvaćanja prijedloga za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i zbog određivanja mogućnosti zamjene istražnog zatvora za jamstvo", priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Podsjetimo, u subotu je oko 17:30 policiji dojavljeno da je u turističkom naselju na području Rovinja uočen muškarac koji je mobitelom fotografirao djecu bez odjeće. Policija je utvrdila da je riječ o 46-godišnjem Talijanu te je odmah uhićen.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene