Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivana Tena Gotovac Soldić

Suđenje bivšoj djelatnici HAC-a za prometnu nesreću u kojoj je poginula studentica: "Bila sam pijana, ali nisam pobjegla"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivani Teni Gotovac Soldić, bivšoj djelatnici HAC-a, sudi se u Splitu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula studentica.

Ivana Tena Gotovac Soldić 23. listopada prošle je godine u blizini splitske bolnice pod utjecajem alkohola izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginula studentica Marija Ćorić iz Čapljine.

Na sudu je danas priznala da je vozila pod utjecajem alkohola te da je usmrtila studenticu, ali je također rekla da se ne osjeća krivom prema točki optužnice u kojoj se navodi da je pobjegla s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobjegla s mjesta nesreće Vozačica (38) koja je u Splitu usmrtila pješakinju (19) ide na mjesec dana u istražni zatvor

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poginula pješakinja Policija našla vozačicu crnog Audija u Splitu: Oborila ženu pa pobjegla s mjesta nesreće

Bivša djelatnica HAC-a, koja je posebnu pozornost javnosti zaokupila i svojim fotografijama na Facebooku, optužena je da je pod utjecajem alkohola vozila Audi A3. Uslijed toga je oko 21:30 na pješakom prijelazu u Poljičkoj cesti u Splitu udarila djevojku prednjim bočnim dijelom auta te ju odbacila na travu. Djevojka je poginula na mjestu nesreće.

Gotovac Soldić sada prijeti 12 godina zatvora. Izricanje presude bit će 11. srpnja u 13:30.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene