Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula pješakinja

Policija našla vozačicu crnog Audija u Splitu: Oborila ženu pa pobjegla s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Splitu u utorak navečer poginula je pješakinja kad je na nju naletio crni Audi. Vozačica se nalazi u službenim prostorijama policije.

Prometna nesreća dogodila se u 21:25 sati na raskrižju ulica Put iza Nove bolnice i Poljičke. Ondje je osobni automobil oborio pješakinju te pobjegao s mjesta nesreće. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Užas u Istri Sudarila se dva auta, jedan se odbio i naletio na pješakinju: Izvlačili su je vatrogasci

Pješakinja je preminula na mjestu događaja, potvrdila je policija. Svjedoci nesreće policiji su rekli da se radi o osobnom vozilu marke Audi, crne boje, splitskih registarskih oznaka.

"Policijski službenici tijekom noći pronašli su vozilo Audi na području Splita. Na mjestu događaja obavljen je očevid uz prisustvo zamjenice općinskog državnog odvjetnika. U službene prostorije dovedena je ženska osoba koja se dovodi u vezu s prometnom nesrećom i tijekom jutra nad njom će biti provedeno kriminalističko istraživanje", doznajemo iz splitske policije.

Policija i dalje radi na potvrđivanju identiteta preminule pješakinje, dodaju u policiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene