Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probila ogradu

Stravična nesreća na A3 kod Križa: Vozačica sletjela s ceste, putnik u vozilu preminuo u bolnici

Policijski grb (Foto: Dnevnik.hr)
Policijski grb (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Policijski grb (Foto: Dnevnik.hr) Policijski grb (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Automobil stranih registracija sinoć je sletio s autoceste A3 kod odmorišta Križ. U automobilu je bilo troje ljudi. Jedan od putnika u vozilu preminuo je u bolnici.

U četvrtak oko 19.40 sati, 39-godišnja strana državljanka upravljala je osobnim automobilom marke Citroen stranih tablica, a kretala se desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A3 u smjeru istoka.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Policija Policija moli pomoć Traže se svjedoci prometne nesreće u Zagrebu: Naletio automobilom na biciklista, ozlijedio ga i pobjegao

Dolaskom do 71. kilometra, u zanošenju je skrenula udesno u smjeru jugoistoka preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi, preko koje je sletjela na mekani teren s južne strane kolnika.

Prednjim dijelom vozila je naletjela na zaštitnu ogradu, pod koju se automobil podvukao i nastavio zanositi po mekom terenu ispod ograde u smjeru istoka. Dolaskom do mosta odvodnog kanala, lijevim bočnim dijelom automobil je naletio na jugozapadni dio betonskog mosta i metalnu ogradu mosta, a potom i na zaštitnu žičanu ogradu, s južne strane kolnika.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnik iz vozila, 35-godišnji strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, 39-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te drugi 35-godišnji putnik iz vozila, također strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u OB Ivo Pedišić – Sisak.

Oko 22 sata teško ozlijeđeni 35-godišnji putnik iz vozila preminuo je u KB Dubrava, navela je PU zagrebačka u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene