Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uzroci požara i smrti muške osobe još nisu poznati. Policija provodi očevid, nakon čega će biti poznato više informacija.


Jutros je u Gornjem Bukovcu u Zagrebu izbio požar na osobnom vozilu Hummer, a vatrogasci su po dolasku na mjesto požara nekoliko metara dalje zatekli i mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

Vezani članci Požar na uglu Šubićeve i Zvonimirove - 5 Požar u Zagrebu: Na križanju Zvonimirove i Šubićeve zapalila se kartonska ambalaža Marija Kezele, ravnateljica Srednje škole braća Radić, i Mario Jurič Ravnateljica đačkog doma čija je menza jutros izgorjela: "Srećom, živim u blizini pa su neka djeca bila kod mene na ručku"

Igor Župančić, šef smjene u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb, potvrdio nam je da su jutros u 8:11 sati zaprimili dojavu o požaru te su onamo poslani vatrogasci Vatrogasne postaje Dubrava. U intervenciji je sudjelovalo pet vatrogasaca s jednim vatrogasnim vozilom, a požar je ugašen vrlo brzo. 

U samom požaru nije bilo ozlijeđenih, no zbog preminule osobe na mjesto događaja odmah su izašli i policajci te dva vozila Hitne pomoći. Uzroci požara i smrti muške osobe još nisu poznati

Iz Policijske uprave zagrebačke za Hinu su potvrdili kako je očevid još uvijek u tijeku, no neslužbeno su dodali kako se radi o samoubojstvu.