Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Starica stradala u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
85-godišnja starica ugušila se u požaru koji je jutros izbio u njezinom stanu u Bogišićevoj ulici na području Medveščaka. Policija je dojavu o požaru dobila oko 7,40 sati. Materijalna šteta nije velika.

"Uzrok požara još uvijek nije utvrđen, ali je isključena mogućnost da je riječ o podmetanju požara", izjavila je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba te dodala kako se sumnja da je požar izazvao neugašeni opušak cigarete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRANILI JOJ KONTAKT S OBITELJI Skovali pakleni plan: Zločinački trojac zatočio 89-godišnjakinju u stanu na Medveščaku te je mjesecima pljačkao Slika nije dostupna IDENTITET SE UTVRĐUJE Nakon požara na Korčuli u objektu pronađeno potpuno izgorjelo tijelo osobe

Vatrogasci su požar ugasili i u stanu na trećem katu pronašli staricu koja je živjela sama. Utvrđeno je da je starica stradala zbog udisanja dima, odnosno gušenja, a ne od opeklina i vatre.

U posljednjih desetak dana to je drugi požar u Zagrebu u kojemu su stradali stariji građani. U noći s 11. na 12. listopada u požaru stanu u Ilici na Črnomercu poginuo je 78-godišnjak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene