Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strgnuo mu masku

Pljačkaš koji je ranio zaštitara u pljačke krenuo zbog dugova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija je uhvatila pljačkaša koji je nedavno pokušao opljačkati Imex banku u Splitu pri čemu je ranio zaštitara.

Uhićenik je 43-godišnji umirovljenik koji se bavio ugostiteljstvom. Nakon pljačke banke, zaputio se prema Hrvatskoj pošti i otuđio 82 000 kuna. Uhićen je i njegov 35-godišnji pomagač kod kojega se nalazilo oružije. Pretpostavlja se da je motiv pljačke bilo dugovanje, a navodno je i sklon kocki.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pljačka u Zagrebu Nepoznati muškarac opljačkao poštu, zaposlenici prijetio vatrenim oružjem Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem

>> VIDEO: Policija i dalje traga za pljačkašem koji je ranio zaštitara

Policija je zaplijenila 30 000 kuna, plinski pištolj te ručno streljivo. Utvrđeno je da je 2007. opljačako ovu istu poštu. Uhićeni je imao i pomoć 35-godišnjaka koji je mu je skrivao oružje. Policija sada sumnja da je dvojac počinio 10 sličnih pljački te o tome traje istraga.

Podsjetimo, dok se hrvao s pljačkašem 62-godišnji zaštitar, inače zaposlenik tvrtke 'Gradska sigurnost', uspio mu je skinuti masku s lica. Pljačkaš je počeo bježati, no u trku se okrenuo i zapucao prema zaštitaru i pogodio ga u but. Policija je jučer objavila fotografije razbojnika i snimku nadzorne kamere.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene