Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snimka gorućeg busa ZET-a u Ilici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobus ZET-a u potpunosti je izgorio u četvrtak poslijepodne u Ilici, a u požaru nije bilo ozlijeđenih. Prema izjavi očevidaca koji su bili u autobusu iza, vozilo je planulo u trenu, no među putnicima nije vladala panika, a nitko od njih nije se ni “nagutao” dima.

Još se ne zna što je uzrokovalo požar, a prema riječima glasnogovornice policije Aleksandre Ljuba vozač je u vožnji primijetio dim pa se na prvom ugibalištu kod kućnog broja 494 zaustavio i pozvao putnike da izađu iz autobusa koji je ubrzo u potpunosti izgorio.

Pročitajte i ovo Uspinjača Radi duže do 100 godina Najkraća uspinjača na svijetu privremeno prestaje s radom: Pogledajte kad će ponovno početi raditi Autobus u kvaru (Dnevnik.hr) Zaustavljen promet ZET-ov autobus dimio se u Remetinečkoj

Prema izjavi očevidaca vatra je zahvatila cijeli autobus u roku minute, a zapalilo se i stajalište na kojemu je pristao autobus nakon što se počelo dimiti iz motora.

Uzrok požara, koji je izbio oko 15,30 sati, trebao bi se znati nakon očevida koji će se obaviti u garaži u Podsusedu u koje je autobus odvezen.

Promet Ilicom u smjeru istoka zbog požara je do iza 16 sati bio obustavljen.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene