Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Silovao 85-godišnju susjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starica u dobi od 85 godina žrtva je 26-godišnjeg monstruoznog susjeda koji je preko noći provalio u njezin dom u Ivanić Gradu i silovao ju, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Seksualni manijak je u srijedu između ponoći i jednog sata prošao kroz otključano predvorje staričine kuće, provalio u dnevni boravak gdje je starica spavala, nakon čega ju je, uz prijetnju, silovao te pobjegao.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

No, uhićen je nedugo nakon zločina.

Iako ga starica nije prepoznala jer je soba bila obavijena tamom, u policiji su kriminalističkom obradom utvrdili da je uhićeni mladić počinio zločin.

Mladić je priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. Policiji je od ranije poznat po imovinskim deliktima, a odsad će u njegovom policijskom dosjeu stajati i silovanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene