Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoreno za javnost

Počelo suđenje u Koprivnici: Muškarac (52) podvodio djevojku (28), na popisu klijenata ugledni poduzetnici

Prostitucija (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)
Prostitucija (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)
U Koprivnici je počelo suđenje muškarcu (52) koji je u zatvoru završio zbog podvođenja svoje djevojke (28). Sudac je raspravu zatvorio za javnost kako bi zaštitio ugled poznatih klijenata.

Na Općinskom sudu u Koprivnici počelo je suđenje 52-godišnjaku iz Koprivnice koji je u srpnju prošle godine završio u istražnom zatvoru zbog podvođenja svoje djevojke (28), javlja podravski.hr.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Slika nije dostupna Organizirali prostituciju Koprivnica: Uhićen trojac zbog podvođenja 29-godišnje Mađarice

Sudac Krešimir Pavlović suđenje je odmah nakon otvaranja rasprave zatvorio za javnost, tako da javnost neće doznati "pikanterije" iz ovog slučaja koji je privukao pozornost mještana Podravine i Prigorja.

Muškarcu se sudi za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije, a s obzirom na to da djevojka zarađeni novac nije zadržavala za sebe, ona se vodi kao žrtva kaznenog djela. Ako se tijekom postupka ipak utvrdi suprotno, zaradit će prekršajnu prijavu zbog odavanja prostituciji.

Optuženom 52-godišnjaku pak prijeti zatvorska kazna u trajanju od 6 mjeseci do pet godina, ali može biti osuđen i uvjetno.

Kako piše podravski.hr, može se pretpostaviti da će tijekom suđenja u svojstvu svjedoka biti ispitano svih 11 klijenata, a radi se o poznatijim poduzetnicima s područja Koprivničko-križevačke i Međimurske županije koji su uglavnom stariji od 50 godina.

Inače, za vrijeme istrage policija je ispitala sve klijente, ali i provjeravala ima li u Koprivnici još prostituki. Privedena djevojka navodno je za bavljenje prostitucijom optužila i druge djevojke koje su nakon toga pozivane na razgovore u policiju koja je provjeravala te navode.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene