Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija provodi istragu

Za dlaku izbjegnuta tragedija: S Knjižnice Jelkovec u Sesvetama pao ogroman komad stakla i rasuo se u tisuće komada

Aktualno Galerija Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 1 Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 1 Foto: DNEVNIK.hr Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 2 Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 2 Foto: DNEVNIK.hr Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 3 Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 3 Foto: DNEVNIK.hr Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 4 Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 4 Foto: DNEVNIK.hr +10 Palo staklo s Knjižnice Jelkovec - 2 Galerija 1/15 >>
U nedjelju poslijepodne s Knjižnice Jelkovec u Ul. Vladimira Stahuljaka 3 u Sesvetama pao je ogroman komad stakla i rasuo se u tisuće komada. Policija provodi istragu o tome.

Do pada velikog komada stakla s knjižnice došlo je u nedjelju u poslijepodnevnim satima. Zagrebačka policija o tome je dobila dojavu oko 19:30.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće Tony Gerard Misteriozna likvidacija Sin ubijenog muškarca: "Poslao je jezivu fotografiju prije nestanka. Gdje je njegovo tijelo ako su ubojice uhićeni?"

"Dobili smo dojavu da je oštećeno staklo na objektu. Policijski službenici su odmah izašli na teren i pričekali da dođu odgovorne osobe. Utvrđuju se okolnosti događaja", poručili su iz policije.

Ozlijeđenih, srećom, nema. U blizini knjižnice je šetnica prema dječjem igralištu, park za pse te bazen pa se, s obzirom na količinu stakla koje je završilo na tlu, može reći da je tragedija izbjegnuta za dlaku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene