Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ravnateljstvo policije: Nisu utvrđene nezakonitosti u radu Ivana Kasuma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljstvo policije je priopćilo da nisu utvrđene nezakonitosti u radu Ivana Kasuma, načelnika Odjela za droge PU splitsko-dalmatinske, o kojima je pisalo više medija, niti su potvrđeni navodi iz anonimne prijave protiv njega.

Ravnateljstvo policije i Odjel za unutarnju kontrolu MUP-a su nakon zaprimljene anonimne prijave proveli nadzor rada i provjeru svih navoda koji se stavljaju na teret Ivanu Kasumu, a o rezultatima će izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže Kujundžićev odlazak Privedeni predsjednici stranke Slobodna Hrvatska koji su jajima gađali vrata Ministarstva zdravstva Slika nije dostupna "Vratit će se Ivan..." Na Kupresu oboren Guinnessov rekord: Okupilo se najviše osoba istoga imena

Mediji su pisali da se u anonimnom pismu Kasumu zamjera da uspjehe Odjela kriminaliteta droga u razbijanju lanaca dilera i zapljeni droge isključivo pripisuje sebi, te da u javnosti nikada ne ističe rad cijele ekipe. Također se tvrdi da je Kasum navodno mogao uhititi osuđivanog dilera Miru Vlaja na djelu, a nije jer je "na njegovoj platnoj listi" te propituju porijeklo njegove imovine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene