Vrata Ministarstva zdravstva (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)
Vrata Ministarstva zdravstva (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ljutiti građani zasuli su u utorak jajima vrata na zgradi Ministarstva zdravstva. Ivan Pokupec, jedan od predsjednika političke stranke Slobodna Hrvatska, kazao je da je to čin nezadovoljstva i da je vrijeme za odlazak ministra zdravstva Milana Kujundžića.


Na Facebook stranici stranke Slobodna Hrvatska objavljeno je kako je Ivan Pokupec, zajedno sa stranačkim kolegom Damirom Kristijanom Roginom, priveden u policijsku postaju Medveščak.

Vezani članci Koronavirus, Hrvatska - 1 U Hrvatskoj potvrđen južnoafrički soj koronavirusa, britanski soj pronađen kod još 60 osoba Veće cijene cigareta i žestokih pića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Većim cijenama cigareta i žestokih pića nije zadovoljan ni ministar: Predviđa se povećanje od 50 posto

"Sa supredsjednikom Slobodne Hrvatske Damir Kristijan Rogina nemamo kontakt već dva sata. Navodno je u 5. PP. Medveščak u Zagrebu te da odlučuju što sa njime dalje. Supredsjednik Ivan Pokupec navodi da su prema njemu djelatnici policije, za sada, korektni. Obitelji su im uznemirene. Kujundžić? Kada ga vidite pitajte ga što li je lijepo sanjao?", stoji u Facebook objavi.

Na Facebook stranici Slobodne Hrvatske ranije tijekom dana je objavljen video u trenutku kada je Rogina priveden, a iz stranke navode kako očekuju da će se slično dogoditi i ostalim članovima.