Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna u Vukovoj Gorici

Putovali po sina u Karlovac: U stravičnoj nesreći poginuo bračni par, kći (9) teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par iz Vrbovskog je poginuo, dok je njihova kći (9) teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na DC-3 u Vukovoj Gorici.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak dogodila u Vukovoj Gorici poginuo je bračni par iz Vrbovskog, dok je njihova kći (9) teško ozlijeđena, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Obitelj je navodno putovala prema Karlovcu gdje su trebali pokupiti starijeg sina koji se vraćao sa sezonskog posla kada je dogodila nesreća.

Na stotinjak metara dugoj ravnici, koja je uslijedila nakon nekoliko zavoja vozač je skrenuo udesno s ceste, izletio u jarak i udario u stablo. Supružnici su preminuli na mjestu događaja, a djevojčica je ostala ukliještena na stražnjem sjedalu, piše Jutarnji.

Nogu su joj iz zgužvanog lima oslobodili vatrogasci nakon čega je hitno prevezena u karlovačku bolnicu u kojoj su joj detektirane teške tjelesne ozljede, ali stanje joj je, prema riječima ravnatelja bolnice Ervina Jančića, stabilno.

Policija utvrđuje što je točan uzrok slijetanja automobila, a prema riječlima svjedoka vozač je pretjecao kombi, a onda se pokušao vratiti u svoj trak zbog nailaska vozila iz suprotnog smjera, ali zbog prevelike brzine je izletio s ceste.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene