Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva nepoznata maskirana muškarca s kacigama na glavi sinoć su opljačkala benzinsku crpku "Proplina" u Industrijskoj ulici u Puli te lakše ozlijedili jednog djelatnika i ukrali nekoliko tisuća kuna.


Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske, Nataše Rogić, nepoznati muškarci su oko 19,10 sati uz prijetnju pištoljem od djelatnika na benzinskoj crpki, 49. godišnjeg S.S. iz Pule, zatražili da im preda novac. 

Vezani članci Bolnica u Puli Zamjenik ravnateljice pulske bolnice: "Javilo nam se puno građana sa željom da pomognu, ali nismo znali da će uzimanje volontera biti zakonski toliko teško" Pula - 3 Nekad grad brodogradnje, no u njemu se danas nižu novi projekti. Postaju mjesto koje broji više onih koji su se uselili, nego iselili: "Totalno sam oduševljena"

Kad im se suprotstavio, jedan od razbojnika udario ga je pištoljem u glavu, a drugi je "pokupio" nekoliko tisuća kuna, nakon čega su pobjegli u nepoznatom smjeru.

Nakon tog razbojstva cijelo područje oko punionice plina je blokirano, a na tom djelu pulske zaobilaznice postavljene su policijske ophodnje.