Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Festival Outlook, koji je održan u Puli nije prošao bez neugodnosti za posjetitelje. 19-godišnja Britanka prijavila je pokušaj silovanja.


Iako se u policijskom izvješću spominje kako je djevojka prijavila jednu osobu za silovanje, jedan od posjetitelja festivala, ispričao je za Dnevnik.hr drugačiju priču.

Vezani članci Jadranka Kosor Kosor se prisjetila teškog djetinjstva i ponovila kako ju je očuh pokušao zlostavljati: "Rekla sam majci ili on ili ja" Boris Miletić IDS u Puli uvjerljivo vodi, dok gubi u Vodnjanu i Buzetu: ''Prvo poluvrijeme je završeno, odradit ćemo uspješno i drugo''

Naime, rano ujutro 5. rujna, djevojka se s tvrđave u Štinjanu vraćala u autokamp kad se dogodio incident. Naš sugovornik kaže kako mu je djevojka rekla da su je napala četvorica muškaraca, od kojih je jedan bio ćelav i s tetovažom na vratu. Svi su navodno bili Britanci.

Istog dana, mlada je Britanka imala let za Veliku Britaniju, no propustila ga je zbog policijskog postupka, a kako naš svjedok tvrdi, domaće joj vlasti nisu htjele platiti novu kartu za povratak kući.

Djevojka u napadu, srećom, nije zadobila nikakve ozljede, a PU istarska je izvijestila kako provjerava sve njezine navode. Istraga je u tijeku.