Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Napala je četvorica muškaraca?

Pula: Britanka prijavila pokušaj silovanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Festival Outlook, koji je održan u Puli nije prošao bez neugodnosti za posjetitelje. 19-godišnja Britanka prijavila je pokušaj silovanja.

Iako se u policijskom izvješću spominje kako je djevojka prijavila jednu osobu za silovanje, jedan od posjetitelja festivala, ispričao je za Dnevnik.hr drugačiju priču.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici

Naime, rano ujutro 5. rujna, djevojka se s tvrđave u Štinjanu vraćala u autokamp kad se dogodio incident. Naš sugovornik kaže kako mu je djevojka rekla da su je napala četvorica muškaraca, od kojih je jedan bio ćelav i s tetovažom na vratu. Svi su navodno bili Britanci.

Istog dana, mlada je Britanka imala let za Veliku Britaniju, no propustila ga je zbog policijskog postupka, a kako naš svjedok tvrdi, domaće joj vlasti nisu htjele platiti novu kartu za povratak kući.

Djevojka u napadu, srećom, nije zadobila nikakve ozljede, a PU istarska je izvijestila kako provjerava sve njezine navode. Istraga je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene