Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Županijski sud u Šibeniku

Prvo ročište za Paravinju 1. ožujka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo ročište u postupku protiv Dragana Paravinje, koji se sumnjiči da je 7. lipnja 2011. pokušao silovati te ubio maloljetnu Antoniju Bilić iz Krički u blizini Drniša, održat će se 1. ožujka na Županijskome sudu u Šibeniku.

Još se ne zna hoće li ono biti otvoreno za javnost, rekao je Baica, dodajući da će on to tražiti jer smatra da je to u interesu njegova klijenta. Baica je zaključio da će se sve znati na tom prvom pripremnom ročištu.

Osim za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić, Paravinji se na teret stavlja i pokušaj silovanja još jedne djevojke na omiškome području.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 40 godina zatvora VIDEO Trenutak kada je Paravinja čuo presudu: Uz psovke izbačen iz sudnice Slika nije dostupna Nastavak suđenja Ubojstvo Antonije Bilić: Vještaci povezali Paravinjin šleper s mjestom pronalaska tijela

>> Otac Antonije Bilić: Dok Paravinja ne kaže gdje je tijelo, ja mu ništa ne vjerujem!

Paravinja je prošli tjedan iz BiH vraćen u šibenski pritvor. U prosincu prošle godine Okružni sud u Istočnom Sarajevu pravomoćno ga je osudio na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog silovanja na Jahorini 2002. godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene